Menu

Social
HOȚI „SCHIORI”

Trei tineri dintr-o localitate buzoiană au brevetat un nou mod de furt: “metoda schiorii”. Cei trei dădeau spargeri în municipiul Buzău echipaţi cu mănuşi şi măşti de schi, pentru a nu fi recunoscuţi. Ieri, ei au fost prinşi de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău. De la începutul anului, prin aceeasi metoda, ei au comis mai multe furturi din autoturisme şi de componente ale acestora, in municipiul Buzău.

Tinerii din localitatea Șarânga, au între 16 și 20 de ani si la fiecare spargere se foloseau de mănuşi şi măşti de schi, pentru a nu fi recunoscuţi. De la inceputul anului, cei trei au furat componente exterioare de la două autoturisme dar şi aparate radio CD, staţii de emisie recepţie si extinctoare din interiorul altor 6 masini. Din cercetări a reiesit că spargerile au avut loc în nopţile de 4 spre 5 ianuarie şi 11 spre 12 februarie 2018, hotii deplasandu-se, de fiecare data, în muncipiul Buzău cu o maşină. Valoarea bunurilor furate totalizeaza aproximativ 2.500 de lei, politistii reusind sa recupereze 90 la suta din paguba.

Cei trei  tineri au fost retinuti pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar în cauză s-a întocmit dosar penal.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>