Menu

Social
TRAGEDIE PE TRECERE

O nenorocire s-a abătut aseară asupra unei familii din Constanța. Un copil de aproape 3 ani a murit, tatăl se zbate între viață și moarte, iar bunica a scăpat ca prin urechile acului, după ce un șofer vitezoman i-a lovit în plin pe trecerea de pietoni. Tragedia s-a petrecut sub privirile îngrozite ale soției, care la scurt timp a intrat în șoc și a fost și ea transportată la spital. Accidentul a fost surpins de camerele de supraveghere din zonă. Va avertizăm urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoțional.

Cei trei adulti, sotul, sotia si bunica se indreptau spre casa. Barbatul isi tinea copilul in brate. S-au angajat in traversarea soselei, regulamentar, pe trecerea de pietoni. Au apucat sa ajunga doar pana la mijlocul drumului. Doua masini oprisera sa le acorde prioritate, insa o a treia a venit in viteza si i-a lovit in plin. Oamenii spun ca barbatul care i-a lovit nu a franat deloc si că, cel mai probabil, avea peste 100 de kilometri la ora. In urma impactului copilul a fost aruncat din bratele tatalui si proiectat prin parbrizul masinii care i-a lovit. Medicii sositi la fata locului l-au gasit pe barbat in coma,  iar pe copil in stop cardiorespirator. O a treia victima, o tanara, pasagera in masina mortii a fost si ea ranita.

Martorii spun ca mama copilului era in apropiere si cand a vazut ce s-a intamplat a suferit un soc. Medicii au dus-o si pe ea la spital. Soferul care a provocat tragedia a scapat fara nici o zgarietura. Soferul vinovat are 21 de ani si avea permis de conducere de doar  9 luni. Nu consumase alcool,  insa a fost dus si el la spital pentru ca politistii sa ii preleveze probe de sange. Acum are dosar penal si este cercetat pentru ucidere din culpa si vatamare corporala.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>