Menu

Sport
BILANȚ POZITIV ÎN AMICALE

Metalul Buzău a încheiat cu o înfrângere seria meciurilor de verificare din pauza de iarnă. Formația buzoiană de liga a treia a pierdut cu 0-2 în fața Oțelului Galați, echipă care evoluează în seria I a Ligii a III-a. Campionatul se reia pe 3 martie, când Metalul va întâlni formația Înainte Modelu.

Amicalul cu SC Oţelul Galaţi, disputat miercuri, în deplasare, a fost ultimul pe care Metalul Buzău l-a susţinut în această pauză de iarnă. Împotriva principalei favorite la promovare din prima serie a Ligii a 3-a, Metalul a cedat cu scorul de 0-2, a doua înfrângere la rând după cea din jocul cu Sporting Lieşti, scor 2-3, disputat sâmbăta trecută, pe terenul sintetic din Crâng. Antrenorul Vali Stan mai are la dispoziţie o săptămână și jumătate zile să pregătească cu jucătorii săi primul meci oficial al anului, pe 3 martie, în prima etapă din retur, când Metalul va întâlni în deplasare echipa Înainte Modelu, din județul Călărași.

Campioana județului Buzău a disputat în această pauză competiţională 6 jocuri de verificare, în care a obținut patru victorii și două înfrângeri.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>