Menu

Social
INCENDIU LA CĂMINUL GARNIZOANEI

A fost panică ieri în Hotelul Militar al Garnizoanei Constanța după ce un puternic incendiu a izbucnit în locuința de serviciu a unuia dintre militarii care își au domiciliul acolo. Vecinii care au văzut flăcările au sunat imediat la 112. Din nefericire bărbatul a suferit arsuri la nivelul fetei și a fost transportat la spital. Medicii spun că starea lui este stabilă. Pompierii spun că de vină ar fi fost un scurt circuit la mașina de spălat.

Alarma s-a dat putin dupa ora pranzului, cand in caminul de garnizoana se aflau mai multi locatari. Ei au simtit fum pe casa scarii si au vazut flacarile, asa ca au sunat la 112. Imediat la fata locului s-au deplasat doua autospeciale de la ISU si doua ambulante de la servicul judetean. Pentru ca focul se manifesta la etajul al doilea al cladirii, pompierii militari au fost nevoiti sa foloseasca si scara din dotare. Din pacate proprietarul locuintei a suferit mai multe arsuri pe maini si pe fata si a fost dus la spital.

Dupa aproximativ 30 de minute pompierii au reusit sa lichideze incendiul. Au aflat si de unde a izbucnit flacara: un scurt circuit la masina de spalat pe care proprietarul, un caporal in varsta de 30 de ani o pusese in functiune. Pagubele sunt substantiale. Garsoniera caporalului a fost distrusa aproape in totalitate. La fel si alte cateva apartamente aflate in imediata apropiere.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>