Menu

Social
TOT MAI PUȚINI ȘCOLARI

De la an la an numărul elevilor scade. O arată și numărul claselor pregătitoare înființate de școli care este tot mai mic. Directorii școlilor susțin că doar în cazul in care cererile de înscriere vor fi numeroase, vor solicita înființarea de noi clase pregătitoare.

Scoala Gimnaziala Vasile Cristoforeanu este una dintre cele mai cautate unitati de invatamant din Rm. Sarat, in conditiile in care ofera parintilor si posibilitatea de a-si inscrie copiii la o clasa alternativa step by step. In ultimii ani insa, numarul de clase pregatitoare este in scadere. O confirma rezultatele recensamantului care arata ca numarul copiilor care vor veni la scoala este tot mai mic. Conducerea scolii gimnaziale ,,Vasile Cristoforeanu,, si-a propus sa infiinteze in anul scolar 2018-2019 trei clase pregatitoare, din care una alternativa step by step. Directorul unitatii sustine ca in cazul in care cererile de inscriere vor fi numeroase, va solicita infiintarea inca unei clase pregatitoare.

Numărul de locuri disponibile la clasa pregatitoare va fi afișat de fiecare școală până pe 26 februarie, iar cererile trebuie completate de către părinți până pe 23 martie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>