Menu

Social
VIZITĂ ANIVERSARĂ

O delegație a Baroului din orașul belgian Tournai a poposit, săptămâna aceasta, la Baroul din Buzău, în cadrul unei întâlniri festive ce a marcat 20 de ani de înfrățire dintre cele două caste avocățești. Belgienii veniți în vizită la Buzău au fost invitatați la o cină tradițională românească pentru a degusta din bunătățile locului. Cele mai apreciate preparate de la Buzău au fost sarmalele și cârnații de Pleșcoi.

Belgienii n-au venit cu sacoșele goale în vizita de la Buzău. Au adus suveniruri apreciate de colegii lor din România: vinuri nobile, bere tradițională dar și produsul cel mai căutat în lume, ciocolata. Avocații belgieni s-au arătat cuceriți de sarmalele românești dar și de primirea călduroasă de care au avut parte.

„Am ajuns la Buzău ieri seară și în această dimineață am vizitat deja câteva obiective, precum sediul Tribunalului și al Judecătoriei. // De asemenea, am descoperit și centrul orașului, cel puțin cât am putut vedea din mașină, iar acum am descoperit sala de ședințe a baroului împreună cu membrii consiliului și avocații”

Decanul Baroului Buzău, avocatul Adrian Tudorancea, a ținut să precizeze că parteneriatul dintre cele două barouri a avut numai efecte benefice. La toamnă, o delegație a avocaților buzoieni va întoarce vizita. Delegația avocaților belgieni a avut parte de excursii la Alba Iulia, Sighișoara și Brașov. Vizitele vor continua în zilele următoare și la mai multe obiective turistice din județul Buzau.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>