Menu

Social
CARMANGERIE ÎNCHISĂ DE OPC

Comisarii de la Protecția Consumatorilor Constanța au amendat cu 10.000 de lei și au retras de la vânzare peste o tonă de carne și produse din carne, în urma unui control efectuat la o măcelărie cunoscută din oraș. Unitatea, din cartierul Tomis III, a fost închisă.

Sancțiunile au fost aplicate in urma a ceea ce au gasit comisarii OPC: o mizerie  greu de descris in cuvinte, in incinta măcelăriei,  depozitarea necorespunzătoare a cărnii,  dar și a produselor din carne. Navete pline cu carne proaspătă erau așezate direct pe podeaua murdară, în camere cu pereți și tavan pline de mucegai. Cârnații erau atârnați în curte printre lăzi și utilaje.O cantitate uriașă de produse din carne avea termenul expirat. Peste o tonă de carne și produse din carne au fost retrase de la comercializare în vederea distrugerii.

Patronul carmangeriei a fost amendat cu 10.000 de lei și s-a dispus oprirea temporară de la prestarea serviciilor până la remedierea deficiențelor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>