Menu

Social
IMPACT SINUCIGAȘ

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a murit în urma unui accident rutier petrecut, azi- dimineaţă, pe Drumul European 85, în judeţul Vrancea. În eveniment au fost implicate două autotrenuri şi un autoturism. Bărbatul s-ar fi  sinucis după ce şi-a înjunghiat soţia. Femeia este în stare gravă la spital.

Accidentul a avut loc pe drumul European 85,  la ieşirea din localitatea Dumbrăveni către Râmnicu Sărat, în judeţul Vrancea, fiind implicate două autotrenuri şi un autoturism.

Un autoturism Opel Astra a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un tir, după care a fost proiectat în alt tir. În urma impactului, extreme de violent,  şoferul autoturismului, un bărbat de 54 de ani, şi-a pierdut viaţa. Traficul pe DN 2, in zona producerii accidentului, a fost complet oprit, circulatia fiind redeschisa  după ora 9.30. Bărbatul care a murit în accident s-ar fi sinucis, dupa ce și-a fi înjunghiat soția dimineață. Cei doi locuiesc într-un bloc pe pe strada Aleea Stadionului din cartierul Sud și au un băiat la liceu. Un martor a povestit că, în jurul orei 6, a auzit pe cineva strigând după ajutor. La locuinţa celor doi au ajuns mai mulți polițiști care au luat declarații de la vecini. Femeia a fost transportată la spital, cu mai multe plagi injunghiate, starea ei fiind grava.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>