Menu

Social
AU PRIMIT O LOCUINȚĂ

În plină iarnă vor primi o locuință socială! Vorbim despre mai multe familii nevoiașe, din Rm. Sărat, care au depus o solicitare în acest sens, încă de anul trecut. Dosarele lor au fost analizate și vor fi aprobate în ședința Consiliului Municipal de săptămâna viitoare. Beneficiarii vor semna apoi contracte de închiriere, în baza cărora se vor putea muta în locuințe.

In locuintele sociale din Rm. Sarat stau cu chirie zeci de familii nevoiase, care de-a lungul timpului nu au avut posibilitatea sa-si cumpere o casa. Tot in aceste imobile locuiesc si cetatenii, care in urma unor situatii neprevazute, precum incendii, au ramas fara un acoperis deasupra capului. Si in 2017, mai multe persoane au depus cereri la Primarie pentru o astfel de locuinta, iar in zilele urmatoare, 9 vor avea un acoperis deasupra capului.

Chiar daca au de platit chirii modice, unele familii au restante la plata chiriei si a utilitatilor. Reprezentantii Primariei Rm. Sarat ii indeamna pe noi chiriasi sa-si achite la timp facturile, pentru a nu ajunge in situatii nedorite. Pe parcursul anului trecut, la Primaria Rm. Sarat, au fost inregistrate 13 dosare pentru locuinte sociale. 9 dintre acestea au indeplinit conditiile de eligibilitate, iar 4 au fost respinse din diferite motive: unele dintre familii nu inregistrau venituri, iar altele aveau venituri mai mari decat cele prevazute de lege pentru a putea obtine o astfel de locuinta.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>