Menu

Sport
BUGET GENEROS

În 2018, SCM „Gloria”, clubul sportiv înființat anul trecut de Primăria Buzău, va avea un buget total de 7,6 milioane de lei. Cum era de aşteptat, cei mai mulţi bani s-au îndreptat către secţiile de rugby și handbal, fiecare primind câte 2,4 milioane de lei. Ambele formații au șanse mari de promovare în primele ligi.

Sport Club Municipal Gloria Buzău va beneficia de un buget generos în acest an. Primăria Buzău a alocat clubului sportiv înființat anul trecut suma de 7,6 milioane de lei, peste două treimi din buget fiind distribuit către secțiile de rugby și handbal. Astfel, 2.459.000 de lei vor ajunge la secţia de rugby, în timp ce bugetul din acest an al echipei de handbal femininn este de 2.431.000 de lei. Secția de fotbal va beneficia de suma de 566.000 de lei. De menţionat că toate cele trei echipe au șanse foarte mari să evolueze din toamnă într-o ligă superioară: echipa de handbal este ca și promovată în Liga Florilor, cea de rugby s-a întărit serios în această pauză de iarnă și a devenit principala favorită pentru accederea în primul eșalon iar echipa de fotbal practic „defilează” în liga a patra, fiind în proporție de 99 la sută calificată la barajul pentru promovarea în Liga a treia.

Sume consistente de bani au primit, în 2018, și celelalte secții ale clubului Gloria Buzău: 387.000 de lei, secția de șah, 384.000 de lei, cea de tenis de masă, 259.000 de lei, cea de atletism, și 210.000 de lei a primit secția modelism.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>