Menu

Sport
PLEACĂ ÎN RUSIA

ENACHE

Gabriel Enache şi-a reziliat contractul cu FCSB! După ce a fost făcut praf de Gigi Becali, în urma meciului cu Dinamo (2-2), fundaşul dreapta nu a făcut parte din lotul roş-albaştrilor, pentru duelul de la Roma.

Enache mai avea contract până în iunie 2021 cu bucureştenii, iar jurnalistii susţin că şi-a rupt înţelegerea cu FCSB. Acesta a devenit liber de contract, după ce a apelat la impresarul Anamaria Prodan, şi poate ajunge în Rusia. Enache a ratat în debutul meciului cu Dinamo singur cu poarta goală, această gafă fiind doar vârful aisbergului. În ultimul an, jucătorul a avut în general prestaţii slabe, mulţi specialişti explicând faptul că el nu are ce căuta în primul „11”, cel puţin pe postul de apărător de bandă.

În acest sezon, Gabriel Enache a jucat în 15 meciuri în Liga 1, toate ca titlular, și 8 în cupele europene. Fundașul are, în acest moment, o valoare de piață de 650.000 de euro.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>