Menu

Sport
ÎNFRÂNGERE UMILITOARE

FCSB a fost eliminată din Europa League după ce a pierdut la scor 1-5 returul cu Lazio Roma,

FCSB a fost eliminată din Europa League după ce a pierdut la scor 1-5 returul cu Lazio Roma, disputat pe Stadionul Olimpic din capitala Italiei, în manşa a doua a şaisprezecimilor de finală ale competiţiei. Golurile au fost înscrise de Ciro Immobile, Bastos şi Felipe Anderson, respectiv. 

Immobile, incomodat de Găman, a ratat prima ocazie mare a meciului, în minutul 6. După un singur minut, acelaşi Immobile a deschis scorul în urma centrării lui Lulic, profitând de nesiguranţa defensivei oaspeţilor.
Jocul s-a mai liniştit şi echipa lui Nicolae Dică a obţinut trei cornere consecutive în minutul 31. Cu toate acestea, Bastos a majorat diferenţa tot din corner. Spre finalul reprizei, Immobile a înscris cu latul în stânga lui Vlad, după o acţiune subtilă a lui Anderson. Dică a mutat la pauză, trimiţându-i pe Filip şi Coman în locul lui Nedelcu şi Florin Tănase, dar aceste schimbări nu au adus revirimentul dorit. Mai mult, Felipe Anderson a înscris după ce a trecut cu mare uşurinţă de apărarea adversă.  Fără să forţeze, gazdele au punctat din nou în minutul 71, când Immobile a reuşit tripla, din careul mic. Pe fondul relaxării gazdelor, Gnohere  a redus din handicap în minutul 82. Mingea şutată de Gnohere şi respinsă de portar l-a lovit pe atacantul francez şi a intrat în plasă.

În prima manşă, FCSB a învins-o pe Lazio, joia trecută, cu scorul de 1-0, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>