Menu

Sport
SPECTACOL OFENSIV

SCM „Gloria” Buzău a obținut o nouă victorie în campionat! Formația buzoiană de handbal feminin a câștigat pe terenul formației Steaua București, cu scorul de 36-20 și a bifat cea de 19-a victorie în actualul sezon al ligii a doua.

După ce în Cupa României la handbal feminin s-a oprit după doar un singur meci în faţa prim divizionarei Danubius Galaţi, în campionat, SCM Gloria câștigă fără probleme meci după meci! Ultima victimă a trupei lui Romeo Ilie a fost un nume important în sportul românesc, Steaua București! Într-un meci disputat sâmbătă după-amiază, în Sala Iris din Capitală şi contând pentru etapa a 21-a a DIVIZIEI A, echipa din Buzău a câștigat cu scorul de 36 la 20, oferind un nou spectacol ofensiv. Veteranele Alina Horjea şi Ionela Goran, cu 8, respectiv 7 goluri, au fost principalele marcatoare ale oaspetelor, care au acumulat, după această nouă victorie, 57 de puncte.

Runda următoare, echipa buzoiană va întâlni, la Sala Sporturilor, cea mai slabă echipă din seria I, ultima clasată, CSU Târgovişte.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>