Menu

Social
GENERATOARE DE…VIAȚĂ

O pană de curent în timpul unei intervenții chirurgicale poate să facă diferența între viață și moarte. Este și motivul pentru care în orice spital ar trebui să existe un generator electric funcțional. Spitalul Județean Buzău și Maternitatea Buzău dispun de astfel de generatoare, care periodic sunt testate pentru a evita orice situație neplăcută.

Sălile de operație, secțiile ATI, Maternitatile dar și Unitatile de Primiri de Urgență sunt zonele prioritare în cazul unei avarii de curent electric. Cu siguranță, o pană de curent ar  produce  panică în rândul pacienților, aparținătorilor și cadrelor medicale.  Pentru a nu exista nicio problemă, conducerea Spitalului Județean Buzau testeaza periodic dacă generatoarele de curent, aflate în dotare unității medicale sunt funcționale. Nu de alta, dar paza bună trece primejdia rea.

Potrivit specialiștilor, un generator electric intră automat in functiune pe secții, la intreruperea curentului electric. In blocul operator, neonatologie și ATI generatoarele functioneaza la capacitate maxima.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>