Menu

Sport
DEBUT EXCELENT

Debut excelent pentru echipa de karate de la CSM Rm. Sărat, la prima competiție din 2018! La Cupa Okinawa, desfășurată, în weekend, la  Complexul Olimpic Izvorani, karatistii râmniceni au obținut 8 medalii de aur, 7 de argint și 6 de bronz. Karatiștii de la Rm. Sărat se pregătesc acum pentru Campionatul Național, din luna martie.

Karatistii de la CSM Rm. Sarat, au participat, sambata, la Cupa Okinawa, desfasurata la  Complexul Olimpic Izvorani. La competitie s-au inscris aproximativ 40 de cluburi din Capitala, dar si din tara, cu participarea a 650 de sportivi. In fata unor adversari foarte puternici, karatistii din Rm. Sarat au facut o figura frumoasa. La probele de kata si kumite, ei au obtinut nu mai putin de 21 de medalii, din care 8 de aur. Sportivii clasati pe primul loc recunosc ca rezultatul le-a adus multa bucurie.

Senseiul clubului din Rm. Sarat, Costel Lambru, spune ca intrecerea de la Izvorani a fost prima participare a elevilor sai la o competitie importanta din 2018, ocazie cu care a fost realizata si o evaluare a copiilor in vederea campionatului national. Rezultatele obtinute de sportivi, in spatele carora stau ore intregi de antrenament, sunt promitatoare pentru competitia ce va urma.

Karatistii vor face antrenamente intense si in perioada urmatoare pentru a se pregati cat mai bine pentru Campionatul National de karate, competitie ce va avea loc pe 10 martie, tot la Complexul Olimpic Izvorani.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>