Menu

Social
O NOUĂ NOAPTE DE GER

La Constanța, azi-noapte iarna s-a mai domolit. Nu a mai nins, însă în unele zone din județ, vântul a continuat să viscolească zăpadă. Au fost probleme în traficul rutier, dar și în porturile de la Marea Neagră. Și din păcate nu am scăpat de ce este mai rău. Meteorologii spun că ne așteaptă încă o zi de iarnă polară.

Mai multe persoane cu probleme cardiace, renale si dureri abdominale  din satele Canlia, Galiţa si Ciobaniţa  au fost transportate cu şenilatele la Centrul Medical din Baneasa si la Spitalul Judetean din Constanta, unde au primit ingrijiri de specialitate. Autoritatile au decis sa mentina inchise mai multe portiuni de pe 3 drumuri nationale, 12 drumuri judetene,  plus cele doua autostrazi: A2 si A4.

Probleme au fost si in ceea ce priveste traficul naval. Porturile au ramas inchise si noaptea trecuta, insa marea involburata si turturii de gheata formati au oferit un adevarat spectacol celor care s-au incumetat sa iasa aseara  la plimbare pe faleza de la Cazino.

Ragazul luat de iarna tarzie a fost de scurta durata. De azi dimineata de la ora 7 si pana diseara la ora 23, Constanta este din nou sub cod galben de ger, ninsoare si viscol. Un ciclon mediteraneean a lovit cu putere zona de sud a judetului,  iar stratul de zapada ar putea ajunge pana la 30 de cm. Abia dupa miezul noptii situatia se va calma, vantul va scadea in intensitate iar cantitatile de precipitatii vor fi din ce in ce mai reduse.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>