Menu

Sport
PRIMA SEMIFINALISTĂ

mediasGaz Metan Mediaş este prima semifinalistă a Cupei României, după o victorie la limită cu Astra Giurgiu. Astra a bătut-o pe Dinamo pe ninsoare, însă n-a reuşit să treacă de Gaz Metan, în sferturile Cupei României. Pe un stadion aproape gol, medieşenii s-au impus cu 1-0, într-un meci în care au ratat şi un penalty.

Mario Rondon a marcat unicul gol al partidei în minutul 27. A fost a treia reuşită a venezuelanului în acest sezon şi toate au venit împotriva giurgiuvenilor. Înainte de a fi conduşi, finaliştii de anul trecut au irosit incredibil o mare ocazie, prin Balaure, iar cu un sfert de oră înainte de final puteau egala prin Urko Vera, dar şutul său a lovit bara transversală.

În minutul 79, Creţu a obţinut o lovitură de la unsprezece metri pentru gazde, după un duel cu Dandea, însă Rondon a executat slab şi a ratat şansa de a face dubla. Penalty-ul irosit nu a contat, însă. Gazul s-a impus şi va juca prima semifinală de Cupă după cea din 1951, când au ajuns în ultimul act, sub denumirea de Flacăra Mediaş.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>