Menu

Social
DANTELE DE GHEAȚĂ

vlcsnap-2018-02-28-12h48m35s227Imagini splendide vin de la malul mării, unde gerul pare că a pictat cu o pensulă de gheață ! Toată faleza de la Cazino și stabilopozii de la baza ei sunt acoperiți cu țurțuri de gheață, iar marea în furtună oferă un spectacol extraordinar pentru cine se-ncumetă să se apropie de maluri.

Pe cât de tăios, pe atât de talentat este gerul lui februarie. S-a dovedit un adevarat artist și astazi la Constanța, pe malul marii, când a transformat în sculpturi de cristal toate balustradele si stalpii falezei de la Cazino. De toată această măiestrie a naturii s-au putut bucura localnicii, care au venit sa imortalizeze in fotografii frumusetea marii dezlantuite.

Peretele digului din Portul Tomis pare de cleștar în aceste zile. Broderia de gheață a acoperit totul în calea ei. Atunci când pășești, dinții de sticlă îți mușcă din talpa ghetelor pentru că le strici frumusețea.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>