Menu

Social
LA CURĂȚAT ZĂPADA

Cine nu-și curăță zăpada din față imobilelor și firmelor riscă amenzi usturătoare. Este avertismentul polițiștilor locali din Rm. Sărat care au dat deja avertismente celor care au stat cu mâna în sân încă de la debutul viscolului.

Chiar daca cei mai multi proprietari de imobile din Rm Sarat au curatat zapada de pe trotuare inca de la prima ninsoare, mai sunt insa persoane care nu au pus inca mana pe lopata. Exista chiar si strazi din oras unde nimeni nu a iesit la deszapezire, fie pentru ca proprietarii caselor sunt plecati din localitate, fie pentru ca imobilele sunt parasite.

Proprietarii caselor sau societatilor care nu vor indeparta zapada de pe trotuare in termen de 24 de ore, risca sa fie amendati de politistii locali. Proprietarii care isi curata trotuarele din fata caselor sau a societatilor sunt sfatuiti sa nu arunce zapada in strada si sa o depoziteze in imediata apropiere a trotuarelor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>