Menu

Social
DIN VITEZĂ, NEADAPTATĂ

Accident pe digul Brăila – Galați, noaptea trecută, provocat de un brăilean în vârstă de 36 ani, care nu a adaptat viteza la condițiile de drum. Două persoane au ajuns la spital, însă acum sunt în afara oricărui pericol. 

Șoferul, care se îndrepta spre Galați, a pierdut controlul volanului și a intrat parțial pe contrasens, moment în care a lovit o mașină marca Fiat care circula din sens opus. La volanul acesteia din urmă se afla tot un brăilean, în vârstă de 46 ani. Fiatul a ricoșat într-o altă mașină, condusă de un gălățean de 34 ani, care se ducea spre Galați. Impactul a fost destul de puternic,  astfel incat șoferul Fiatului, dar și cel din Peugeot au ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale.

Niciunul dintre cei trei șoferi implicați în accidentul rutier nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Polițiștii brăileni au întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>