Menu

Social
MAȘINĂ RĂSTURNATĂ DE POLEI

Vremea rea a făcut ravagii astăzi în județul Buzău. În această dimineață, pe fondul șoselelor acoperite cu polei, o mașină în care se aflau patru pasageri a derapat și s-a răsturnat într-un șanț. Accidentul rutier, care a avut loc pe drumul național care leagă orașele Buzău și Ploiești, a fost surprins de camera video instalată pe bordul unei alte mașini aflate în trafic.

Pe imaginile surprinse de camera video instalată la bordul unei mașini se poate observa cum șoferul unui autoturism marca Land Rover a pierdut controlul volanului, din cauza soselei acoperite cu polei, și s-a răsturnat la marginea drumului național Buzău – Ploiești. În mașina avariată erau patru persoane: un bărbat, două femei și un copil.

Din fericire, nu au existat persoane rănite, semn că toți cei patru pasageri purtau centuri de siguranță. Pe imagini se mai poate observa cum mai multi soferi aflati in zonă coboară din masini si intervin pentru a acorda primul ajutor, în semn de solidaritate cu victimele evenimentului rutier.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>