Menu

Administrativ
ȘEDINȚĂ FĂRĂ PROBLEME

O ședința fără discuții în contradictoriu, în care aleșii aflați la putere, dar și cei din opoziție și-au susținut votul cu argumente. Așa poate fi caracterizată ședința consiliului municipal Rm. Sărat, desfășurată ieri, în care au fost discutate și votate proiectele de buget, organigramele și statul de funcții pentru Primărie și instituțiile subordonate. La cele mai multe proiecte, aleșii liberali s-au abținut de la vot, din motive bine întemeiate.

Consiliul Municipal Rm. Sarat s-a intrunit ieri pentru a dezbate si vota proiectele de buget, organigramele si statul de functii, atat pentru Primarie, cat si pentru institutiile subordonate acesteia. Proiectele au trecut cu votul alesilor social-democrati si al altor doi consilieri, in timp ce la mai multe proiecte reprezentantii opozitiei s-au abtinut de la vot, din motive bine intemeiate.

Primarul municipiului Rm. Sarat a apreciat modul in care s-a desfasurat sedinta de consiliu. Sorin Cirjan spune ca cineva trebuie sa-si asume si masurile mai putin populiste, in acest caz fiind vorba de consilierii PSD. Buna functionare a Primariei si a institutiilor subordonate, asigurarea fondurilor necesare pentru desfasurarea proiectelor europene si finalizarea retelei de electrificare din Bariera Focsani sunt principalele obiective trasate de autoritatile din Rm. Sarat pentru anul 2018.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>