Menu

Sport
CLUB CONDUS DE UN SPION

Sport Club Municipal Gloria Buzău are, de la 1 martie, o nouă conducere. Vasile Niță a fost înlocuit la șefia clubului Primăriei Buzău cu Ion Cazan, pensionar militar, fost ofițer de contrainformații. Noul manager al clubului recunoaște că nu a practicat niciun sport de performanță, dar prin natura meseriei de ofițer la trupele speciale ale armatei, a fost alpinist, scafandru și parașutist.

La SCM Gloria Buzău, de la 1 martie, „se va da milităria jos din pod”. Asta pentru că, de ieri, clubul Primăriei Buzău va fi condus de către un fost ofițer de contrainformații, denumire oficială dată spionilor din armată. Ion Cazan a fost desemnat noul șef al Gloriei până la 1 iunie, când se va organiza  concurs pentru ocuparea definitivă a acestei funcţii. Noul manager al clubului buzoian recunoaste că nu a practicat niciun sport de performanță, dar, prin natura meseriei de ofițer al trupelor speciale ale armatei, a practicat alpinismul și arte marțiale, dar deține și brevet de scafandru sau parașutist.

Noul conducător al Gloriei și-a propus să impună o disciplină de fier iar fiecare secție a clubului să obțină maximum de performanță. Deși ar fi trebuit să preia conducerea secției de rugby, fostul șef al SCM Gloria Buzău, Vasile Niță, a fost îndepărtat definitiv de la clubul sportiv al Primăriei, oficialii primăriei nedorind să ofere o explicație pentru aceasta masura.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>