Menu

Social
FEMEIE MOARTĂ ÎN INCENDIU

Tragedie teribilă ieri seară în stațiunea Sărata Monteoru, județul Buzău. O femeie de 51 de ani și-a pierdut viața, în urma unui incendiu cumplit care i-a cuprins apartamentul. De asemenea, mama femeii, care se află în altă încăpere, a fost și ea afectată. Bătrâna s-a intoxicat cu fum și a fost transportată imediat la spital, unde se află în stare gravă. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

O femeie de 51 de ani a murit în urma unui incendiu cumplit care i-a cuprins apartamentul din staţiunea buzoiana Sărata Monteoru. Aceasta a fost găsită carbonizată, printre obiectele de uz casnic şi mobilier făcute scrum. Ajunși la fața locului, cu trei autospeciale de stingere, pompierii buzoieni au găsit trupul carbonizat al femeii, dar și pe mama acesteia, o bătrână de 72 de ani, care agoniza într-o altă încăpere. Bătrâna intoxicată cu fum a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Buzău, unde se zbate între viață și moarte.

Din primele cercetări ale polițiștilor reiese că focul s-a declanșat de la o țigară uitată aprinsă de către femeia de 51 de ani.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>