Menu

Sport
VOR SĂ PROFITE

Calificarea Craiovei în semifinalele Cupei României a bucurat-o pe FCSBCalificarea Craiovei în semifinalele Cupei României a bucurat-o pe FCSB, însă nu din perspectiva rivalității cu Dinamo, ci pentru că oltenii, care se luptă și la titlu, vor avea un program mai încărcat pe acest final de sezon. Formația roș-albastră speră să profite de acest lucru.

CS Universitatea Craiova a terminat sezonul regulat al Ligii 1 pe locul al treilea și va porni în play-off cu 26 de puncte, cu 4 mai puțin decât liderul CFR Cluj și la două în spatele celor de la FCSB. E singura echipă cu șanse reale să realizeze eventul în acest sezon, dar trebuie să aibă și destulă energie pe acest final de sezon. Stelistii s-au bucurat că echipa din Bănie a mers mai departe, pentru că oltenii vor avea două meciuri în plus pe acest final de sezon: cele două manșe din penultimul act al Cupei României (pe 18 aprilie, respectiv 9 mai).

Mai mult, intâmplarea face ca returul semifinalelor Cupei României să aibă loc cu 3 zile înaintea meciului dintre CS Universitatea Craiova și FCSB, din penultima etapă a play-off-ului Ligii 1, care ar putea avea o importanță deosebită în lupta pentru titlul de campioană.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>