Menu

Social
TABLOURI SPECIALE DE ZIUA FEMEII

vlcsnap-2018-03-08-18h53m23s494Doamnele și domnișoarele au parte, astăzi de un tratament special. Sunt răsfățate cu tot felul de daruri și cu multă atenție. Nu orice cadou emoționează însă iar găsirea unuia original poate aduce multă fericire femeilor. Este și motivul pentru meșterii populari propun bărbaților și nu numai lor cadouri speciale, unele adevărate opere de artă.

Sărbătorita în toată lumea de 8 martie, Ziua Femeii este un moment special dedicat frumusetii si gingasiei, dar si ziua cadourilor daruite din suflet. Un buchet de flori sau mici atentii oferite de bărbaţi soţiilor, iubitelor, mamelor, fiicelor sau colegelor, pot aduce multa fericire femeilor. Nu orice cadou produce insa impresie. Este si motivul pentru care unii mesteri populari propun bărbaților aflati în criză de idei un cadou special: tablouri unicat realizate din semințe. Un astfel de tablou costă 20 lei și se  mai numește și sporul casei.

Realizarea unor astfel de tablouri nu este deloc floare la ureche. Dupa uscare si presare, seminţele și celelalte materiale sunt transformate cu răbdare şi migală în adevărate opere de artă. Ziua Internațională a Femeii a fost adoptată în 1977, printr-o rezoluție a Adunării Generale a ONU. Această zi este sărbătorită pentru a marca atat realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și discriminarea și violența la care sunt supuse în multe părți ale lumii.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>