Menu

Sport
UN NOU PAS SPRE LIGA NAȚIONALĂ

vlcsnap-2018-03-08-13h19m01s338O nouă victorie lejeră pentru echipa feminină de handbal SCM Gloria Buzău. Liderul autoritar al Seriei I a ligii a doua a câștigat la 15 goluri diferență, în deplasare, meciul disputat ieri în fața formației Știința Bacău. Sâmbătă, în Sala Sporturilor, elevele lui Romeo Ilie își vor măsura forțele cu handbalistele de la Dinamo București.

Divizia A la handbal feminin a programat miercuri o etapă intermediară, a 23-a, iar jucătoarele Gloriei au întâlnit-o, în deplasare, pe Ştiinţa Bacău, ocupanta locului 9. Așa cum era de așteptat, SCM Gloria „a făcut instrucție” cu formația băcăuană, partida încheindu-se cu scorul 34-19. Experimentatul inter Alina Horjea, cu 11 goluri, a fost principala marcatoare a echipei buzoiene. Victoria de ieri i-a consolidat poziția de lider echipei buzoiene, care se află la 13 puncte în fața principalei urmăritoare, CSU Neptun Constanța.

Sâmbătă după-amiază, de la ora 16.00, în următorul meci din campionat, SCM Gloria va întâlni, la Sala Sporturilor, pe Dinamo Bucureşti, ocupanta locului 7 după 23 de etape disputate în actualul sezon. Intrarea spectatorilor este liberă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>