Menu

Cultural
„FLORI ÎN LUNA LUI MARTIE”

vlcsnap-2018-03-08-19h14m22s895O expoziție plină de culoare, realizată din inimă, cu multă dăruire, pentru doamne și domnișoare, de ziua lor! Așa poate fi descrisă expoziția de artă contemporană „Flori în luna lui martie”, al cărui vernisaj a avut loc astăzi la Muzeul Municipal din Rm.Sărat. Tablourile cu tematică florală sunt realizate de trei pictori bucureșteni, care au dorit să dăruiască flori tuturor celor prezenți, în special doamnelor și domnișoarelor.

Muzeul Municipal din Rm. Sarat a gazduit astazi vernisajul expozitie de arta contemporana „Flori in luna lui martie”. Expozitia, plina de culoare si frumusete, cuprinde tablouri realizate de trei pictori bucuresteni: Nicolae Blei, Sorin Adam, Marian Condruz.

Pictorii au dorit sa daruiasca ,,flori,, din tablourile lor tuturor celor prezenți, in special doamnelor și domnișoarelor. Flori in dar vor primi si toți cei care vor trece pragul muzeului in perioada urmatoare pentru a vizita aceasta  expoziție plina de culoare și frumusețe. Acesta este deschisa publicului in fiecare zi de marti pana duminica, pretul unui bilet de intrare fiind de 2 lei si 1 leu pentru elevi.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>