Menu

Social
DRUM INUNDAT

vlcsnap-2018-03-08-19h56m07s022Vremea caldă aduce cu ea și inundații! În județul Buzău, Drumul Județean 220, care face legătura între localitățile Murgești și Pardoși este inundat pe o porțiune, de pârâul Câlnău. Apa a ieșit din matcă, după ce debitul a crescut, în urma topirii bruște a zăpezii. Autoritățile din Pardoși precizează că în zonă se fac lucrări pentru redeschiderea drumului, iar locuitorii din satele comunei nu sunt izolați, aceștia având posibilitatea să circule pe ruta Buda-Pardoși.

Incalzirea brusca a vremii, a dus la topirea zapezii, iar apele raurilor si ale paraurilor sunt in crestere. In judetul Buzau, primele probleme au aparut pe Drumul Judetean 220, care face legatura intre localitatile Murgești si Pardoși. Ieri dupa-amiaza, paraul Calnau a iesit din matca, dupa ce debitul a crescut in urma topirii zapezii, si a inundat o portiune din acest drum. Autoritatile au decis sa inchida drumul si au semnalat situatia reprezentantilor Consiliului Judetean Buzau.

Autoritatile din Pardoși afirma ca locuitorii din satele comunei nu sunt izolati, acestia avand posibilitatea sa circule pe ruta Buda-Pardoși. Nu este pentru prima data cand Drumul Judetean 220 este inundat. Si in 2014, apa a depasit cu aproape un metru, nivelul podului peste paraul Câlnău, iar drumul a fost inchis.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>