Menu

Administrativ
AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE

Serviciul de Gospodărire a Apelor Vrancea a început lucrările de deviere a cursului râului Râmnic, după ruperea unei porțiuni de mal. Utilajele vor interveni și săptămâna aceasta pentru normalizarea situației, iar până la finalizarea lucrărilor, circulația pe bulevardul Digului, mai exact de la intersecția cu strada Grebănului până la fostul abator, va rămâne închisă.

Saptamana trecuta, debitului raului Ramnicu Sarat a crescut mult, iar o viitura a provocat surparea malului stang al raului, in aval de podul rutier, pe bulevardul Digului. Autoritatile locale au informat specialistii de la Sistemul de Gospodarire a Apelor Vrancea cu privire la situatie, iar impreuna au fost in zona si au evaluat situatia. In acest  weekend Serviciul de Gospodarire a Apelor Vrancea a inceput lucrarile necesare pentru consolidarea malului expus procesului de eroziune.

Încă de anul trecut, autoritatile din Rm Sarat au transmis un memoriu către Ministerul Apelor și Pădurilor, în care au atras atenția asupra eroziunii digului de apărare, iar SGA Vrancea a executat un studiu privind demararea unor lucrări ample de regularizare a cursului râului. Pana la finalizarea lucrarilor de deviere a cursului râului Râmnic, circulatia pe bulevardul Digului, mai exact de la intersectia cu strada Grebanului pana la fostul abator, va ramane inchisa.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>