Menu

Social
CURSURI PENTRU POLITISTI

 vlcsnap-2015-02-06-18h37m10s85  Sunt obligati de lege sa urmeze cursuri de specializare, in caz contrar nu mai pot ramane in sistem. Vorbim despre politistii locali, care au atributii in domeniul ordinii publice si circulatiei rutiere, care doar in acest an mai pot urma astfel de cursuri. Poliţia Locala din Rm. Sarat este una dintre institutiile care isi va scoli toti angajatii pana la jumatatea lui 2015.

Potrivit legii, politistii locali care au atributii in domeniul ordinii publice si a circulatiei rutiere trebuie sa urmeze cursuri de specializare. La Rm. Sarat, in ultimii trei ani, 25 dintre agentii Politiei Locale au mers la Scoala de Agenti de Politie din Campina, unde au participat la cursuri de formare profesionala.

Conducerea institutiei si-a propus sa continue investitiile in proprii angajati si in acest an. Ultima serie de agenti va merge la cursuri cel mai probabil in perioada aprilie- iulie. Si in acest an, costurile pentru instruirea agentilor locali vor fi suportate, din bugetul institutiei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>