Menu

Sport
START ÎN FORȚĂ

După o lungă pauză de iarnă în care lotul a trecut prin schimbări radicale, echipa de rugby a SCM Gloria Buzău a pornit ca din tun în returul Diviziei Naţionale de Seniori, a doua ligă valorică a țării. Rugbiștii buzoieni au câștigat la scor partida disputată sambata pe terenul formației RCM Galați.

În runda a 8-a a a Diviziei Naţionale de Seniori, prima a returului, echipa de rugby a clubului Gloria Buzău s-a impus cu scorul de 29-9, în deplasare, în faţa formației RCM Galaţi. Rugbiştii antrenați de Costică Merşoiu au culcat de cinci ori balonul în terenul de ţintă advers. Baraulea, în două rânduri, Baboiu, Coşereanu şi Neagu au fost realizatorii celor cinci eseuri, două dintre ele fiind transformate de Teodor Niţu. După succesul obţinut în etapa a VIII-a, SCM Gloria ocupă poziţia secundă, cu 30 de puncte, obiectivul fiind clasarea în primele patru echipe în ierarhia finală şi accederea în primul eşalon.

Pe primul loc se află gruparea „Tomitanii” Constanța, cu un total de 35 de puncte. Etapa viitoare, rugbiştii buzoieni vor întâlni pe arena „Prinţul Ghica”, din Parcul Tineretului, ultima clasată, formaţia CSUAV Arad. Meciul va avea loc sâmbătă, 24 martie, începând cu ora 10:00. Intrarea este liberă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>