Menu

Sport
HAGI A ALES!

hagi5Gică Hagi pare decis să plece din Liga 1 la finalul acestui sezon, deși mai mulți oameni, printre care și Ionuț Lupescu, au declarat că vor să-l întoarcă din drum. Șansele ca „Regele” să plece sunt foarte mari, iar cel pe mâna căruia vrea să lase echipa este Costel Gâlcă.

Foști colegi la echipa națională, Hagi și Gâlcă sunt foarte buni prieteni. „Regele” e convins că Gâlcă e alegerea perfectă pentru echipa sa, una bazată în special pe tineri. Înainte să ajungă la FCSB, Gâlcă a fost selecționer la naționala Under 17 a României, asta după ce a pregătit mai multe grupe de copii și juniori în Spania. Dacă până la vară nu va reuși să-și găsească un contract, Gâlcă are șanse mari să semneze cu Viitorul. Singurul aspect negativ este legat de faptul că Regele este recunoscut drept o persoană autoritară, care vrea să-și impună toate ideile, iar Gâlcă n-ar dori să strice prietenia în caz că lucrurile nu ies așa cum ambii își doresc. După ce a câștigat titlul în Liga 1 și Cupa României cu FCSB, în sezonul 2014-2015, Costel Gâlcă și-a încercat norocul în străinătate.

Fără angajament din noiembrie anul trecut, tehnicianul în vârstă de 45 de ani este văzut drept înlocuitorul potrivit pentru Gheorghe Hagi pe banca celor de la Viitorul.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>