Menu

Administrativ
ÎNVESTIREA NOULUI SUBPREFECT

Astăzi a avut loc ceremonia oficială de învestire în funcție a noului subprefect al județului Brăila. Rada Sterea, șef serviciu în cadrul Agenției Județene de Plăti și Inspecție Socială Brăila și fost membru PSD până în februarie anul acesta, este cea care i-a luat locul lui Marius Țiripa, cel care a ocupat această funcție în ultimii 3 ani.

Noul subprefect al Brailei, Rada Sterea a depus astazi juramnatul, in cadrul unei ceremonii oficiale. Noul subprefect are 54 de ani si a fost detasata temporar in functia de subprefect, din postul de sef serviciu in cadrul Agentiei Judetene de Plati si Inspectie Sociala Braila. Pana in luna februarie a acestui an a fost si membru PSD.

Noul subprefect se bucura, de asemenea, de intreg sprijinul institutiei in care isi va desfasura activitatea. Rada Sterea este economist de profesie, cu o vechime in munca de 36 de ani, din care 30 dobanditi in cadrul Directiei de Munca si Protectie Sociala si Agentiei Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala, unde a ocupat diverse functii, atat de executie, cat si de conducere.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>