Menu

Social
BĂTUT DE CONCUBINA TATĂLUI

Momente de chin pentru un copil în vârstă de 7 ani, din Buzău, Baiatul a ajuns la școală, în această dimineață, cu vânătăi pe față și pe corp. Cadrele didactice s-au speriat și au chemat ambulanța, care l-a transportat de urgență la Urgențele Spitalului Județean. Copilul le-a povestit medicilor că fusese bătut, cu o seară înainte, de către concubina tatălui său, acesta fiind plecat la muncă în străinătate. Poliția a deschis o anchetă în acest caz. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Copilul agresat este elev în clasa I la Școala Gimanzială „Ion Creangă ”din Buzău. Cadrele didactice au observat de dimineață că micuțul avea vânătăi pe față și pe corp, motiv pentru care au chemat ambulanța. Copilul a fost adus la Urgențele Spitalului Județean Buzău, acolo unde a primit îngrijiri medicale.

Tatăl copilului este plecat la muncă, în străinătate, micuțul fiind lăsat în grija concubinei sale. Polițiștii au stat de vorbă cu copilul pentru a afla cum a fost agresat de catre mama sa vitregă. În acest caz, oamenii legii au deschis dosar penal pentru vatamare corporală iar femeia este cercetată pentru violență în familie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>