Menu

Social
SFARSIT TRAGIC IN RÂU

  Sfârșivlcsnap-2015-02-06-19h28m49s100t tragic pentru o bătrână din localitatea prahoveană Coțofenești. Ieri a plecat după lemne, dar nu s-a mai întors. Zeci de pompieri, polițiști și jandarmi au căutat- o pe femeie ore în șir. Atât în pădure, cât și în preajma localității. Din nefericire însă, bătrâna a fost găsită decedată, în albia râului care trece pe lângă localitate.

Femeia în vârstă de 82 de ani, a plecat ieri după-amiază, în pădure, după lemne. După câteva ore, văzând că nu se mai întoarce, rudele au intrat în panică și au anunțat poliția. În plus au mers să o caute în pădure. Se întunecase și nu au reușit să dea de ea. Zeci de polițiști, jandarmi și pompieri au scotocit toată zona în căutarea bătrânei. Pădurea a fost luată la pas de salvatori. Și albia râului a fost verificată de pompieri, însă fără succes. Rudele sunt disperate și se tem de ce este mai rău. Mai ales că noaptea trcută a fost foarte frig, iar bătrâna nu era foarte gros îmbrăcată.

După ore în șir de căutări, astăzi după orele prânzului femeia a fost descoperită în albia râului. Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare, bătrâna nu a mai putut fi readusă la viață.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>