Menu

Cultural
INVITAȚIE LA SUPER-COMEDIE

Super-comedie cu doi dintre cei mai mari actori ai scenei românești, Răzvan Vasilescu și Șerban Pavlu, la Rm. Sărat! Luni, 2 aprilie, pe scena Centrului Cultural se va juca piesa ,,Creditul,, un spectacol cu multă psihologie, ceva sociologie și economie, dar și cu tone de umor inteligent de foarte bună calitate.

Luni, 2 aprilie, de la ora 19.30, nume mari ale teatrului românesc vor urca pe scena Centrului Cultural, din Rm. Sarat. Razvan Vasilescu si Serban Pavlu.

Vor juca in piesa „Creditul ” de Jordi Galceran, a carei actiune are o mare legatura cu domeniul bancar. Un cetatean (Serban Pavlu), se duce din banca in banca, in speranta ca macar una ii va acorda un credit. Nu este solvabil, nu poate aduce garantii, insa are nevoie de bani. Asa ca, la una dintre vizite, decide sa incerce o metoda alternativa. Merge la directorul bancii si-i spune clar si precis ca urmeaza s-o seduca pe nevasta acestuia. Directorul se simte jignit, il da afara, dar… ce urmeaza dupa acest ,,dar,, veti descoperi in acest spectacol a carui actiune se desfasoara intr-un ritm alert care nu-ti lasa timp sa respiri. Spectacolul cu multa psihologie, ceva sociologie si economie, dar si cu tone de umor inteligent de foarte buna calitate este nerecomandat persoanelor sub 14 ani.

Pretul unui bilet este de 40 lei la categoria I si 30 de lei la categoria a II-a. Pentru bilete si rezervari puteti suna la numarul de telefon: 0723 / 429264.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>