Menu

Sport
PE PICIOR DE PLECARE

chituAurelian Chiţu este pe picior de plecare de la Viitorul. Chiar site-ul campioanei României a anunţat că echipa lui Gică Hagi negociază transferul atacantului său în Coreea de Sud, la Daejeon.

Chiţu a jucat peste 200 de meciuri oficiale în tricoul Viitorului, unde a revenit în 2015, la doi ani după ce fusese vândut în Franţa, la Valenciennes, pentru 700.000 de euro. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani a contribuit cu 11 goluri la titlul cucerit sezonul trecut de constănţeni. În acest campionat a jucat 25 de meciuri şi a marcat cinci goluri pentru Viitorul. Aurelian Chiţu a mai jucat, în afară de Viitorul şi Valenciennes, la Giannina şi Astra.

Fotbalistul Viitorului a jucat şi două meciuri pentru naţionala României, ambele în 2013, cu Australia şi Trinidad Tobago. Chiţu e cotat la 1,2 milioane de euro.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>