Menu

Social
CU VISCOLUL NU TE PUI!

Cu viscolul nu te pui! Au simțit-o astăzi pe propria piele atât șoferii, cât și autoritățile din Rm. Sărat. Deși utilajele de deszăpezire au intervenit încă de la primele ore ale dimineții, zăpada s-a așezat rapid la loc, iar munca acestora a fost un adevărat chin. Șoferi care au circulat astăzi prin oraș spun că au mers mai greu, dar nu au întâmpinat mari probleme din cauza zăpezii.

La Rm. Sarat a nins continuu de azi-noapte, iar vantul a viscolit zapada. Alarmati de atentionarea de cod portocaliu, reprezentantii Primariei au fost permanent in garda, iar utilajele de deszapezire au fost scoase pe strazi, in jurul orei 5 dimineata. In ciuda viscolului, utilajele au indepartat zapada de pe arterele principale, astfel incat soferii sa poata circula.

Cei care s-au incumetat sa iasa cu masinile in oras spun ca au circulat mai greu, dar nu au intampinat mari probleme din cauza zapezii. Reprezentantii Administratiei Domeniului Public fac apel la soferi sa parcheze masinile in zonele special amenajate, astfel incat utilajele de deszapezire sa poata interveni si in perioada urmatoare.

Astazi pe strazile din Rm. Sarat au actionat pentru indepartarea zapezii atat utilajele de la Administratia Domeniului Public, cat si cele ale unei firme private.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>