Menu

Social
ACCIDENT SPECTACULOS

vlcsnap-2015-02-09-12h43m22s200    Accident spectaculos, sâmbătă noapte, în fața Spitalului Județean din Buzău. O mașină scăpată de sub control de un șofer de 25 de ani, a făcut praf alte două autoturisme care staționau regulamentar pe marginea drumului. În urma incidentului rutier două tinere aflate în mașina care a provocat accidentul au ajuns la Spitalul Județean de Urgență pentru îngrijiri.

Noapte cu ghinion pentru patru tineri care se întorceau de la discotecă. Când mai aveau câteva sute de metri până acasă, șoferul a făcut o depășire riscantă chiar în fața unui magazin de pompe funebre, apoi a pierdut controlul volanului și mașina a derapat pe o porțiune cu gheață. Scăpat de sub control autoturismul s-a răsucit de câteva ori pe șosea, lovind violent alte două maşini parcate regulamentar pe marginea drumului. Polițiștii spun că accidentul s-ar fi produs pe fondul carosabilului acoperit cu gheață dar și al vitezei excesive.

Martorii care au auzit bubuitura spun că tinerii au avut mare noroc, una dintre mașini blocând impactul cu o țavă de gaze care alimenta mai multe case din zonă. Pagubele sunt destul de mari, una dintre mașinile izbite fiind distrusă în totalitate.

În urma testării cu etilotestul, oamenii legii au stabilit că șoferul care a provocat incidentul rutier nu a consumat băuturi alcoolice.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>