Menu

Social
A DERAPAT PE GHEATA

vlcsnap-2015-02-09-12h50m30s123     Patru tineri din comuna braileana Zăvoaia au ajuns la spital, iar unul dintre ei se zbate intre viata si moarte, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un copac. Accidentul s-a petrecut in weekend pe DJ 203, intre localitatile Zăvoaia si Insurăței, din cauza neadaptarii vitezei pe un carosabil acoperit de gheata.

Soferul, in varsta de 25 de ani, conducea cu viteza cand, la un moment dat, intr-o curba, a intrat pe o portiune de drum acoperita cu zapada si gheata. Barbatul a scapat masina de sub control, a iesit de pe sosea si a intrat intr-un copac de pe marginea drumului. In urma impactului, soferul si ocupantii locurilor din spate au scapat cu rani usoare, insa pasagerul din fata dreapta a suferit rani grave la cap si a intrat in coma. Cei patru tineri au fost transportati la spital.

Satenii spun ca nu s-ar fi intamplat o astfel de nenorocire, daca drumul ar fi fost semnalizat corespunzator si deszapezit. La o ora si jumatate dupa accident, in zona a fost trimis un utilaj de deszapezire, pentru a curata drumul.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>