Menu

Social
IARNĂ BLÂNDĂ, FACTURI MICI

Iarna blândă a topit și valoarea facturilor la încălzire. O spun autoritățile din Rm. Sărat când vine vorba de consumul înregistrat la unitățile de învățământ din municipiu. Este şi motivul pentru care școlile sunt la zi cu plata căldurii, iar sumele economisite pot fi folosite în alt scop.

Unitatile de invatamant din Rm. Sarat beneficiaza de incalzire inca de la jumatatea lunii octombrie. Din momentul in care au fost pornite instalatiile de incalzire, autoritatile i-au sfatuit pe directorii de licee, scoli si gradinite sa monitorizeze cu atentie consumul la utilitati, pentru a reduce cheltuielile. Acestia au avut grija sa faca economii, dar i-a ajutat şi iarna care nu a fost geroasa ca în alţi ani: valoarea facturilor este mai mica decat in sezonul trecut.

Unitatile şcolare sunt la zi cu plata caldurii, iar sumele economisite pot fi folosite in alt scop. Pana in prezent, instalatiile de incalzire din toate unitatile de invatamant din Rm. Sarat au functionat la parametri normali, iar prescolarii si elevii nu au dus lipsa caldurii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>