Menu

CU TIR-UL IN SANT

vlcsnap-2015-02-09-13h21m37s108   Ninsorile din weekend, dar si lipsa contractelor de deszapezire au provocat mai multe accidente, pe drumurile din judetul Braila. Unul dintre acestea s-a petrecut pe Drumul Mării, in apropiere de localitatea Cuza-Voda. Un TIR incarcat cu materiale feroase si neferoase a derapat pe gheata si a intrat partial intr-un sant, blocand ore in sir traficul in zona. Tot in weekend, un alt TIR a ajuns intr-un canal de desecare, dupa ce soferul, a pierdut controlul volanului, cel mai probabil, din cauza vitezei neadaptate la conditiile de drum.

Primul incident rutier s-a petrecut la iesire din comuna Cuza Voda. Doua TIR-uri, conduse de soferi din Republica Moldova au intrat pe o portiune de drum, acoperita de gheata. Prima masina a reusit sa treaca, insa a doua a derapat, a intrat pe contrasens si a ramas blocata de-a curmezisul drumului, intrand partial intr-un sant. Autoritatile locale din zona au incercat sa traga TIR-ul de pe sosea cu ajutorul a doua tractoare, insa pentru ca era incarcat, acesta nu a putut fi mutat din loc.

Abia dimineata, o macara a fost adusa pentru a ridica remorca. Traficul in zona a fost blocat aproximativ 12 ore, iar in tot acest timp circulatia rutiera spre Constanta a fost deviata fie pe autostrada, fie prin localitatea Tandarei. Intre timp, localnicii au fost cei care au dat cu nisip pe drum, pentru a evita producereaa de noi accidente. Tot in weekend, soferul unui alt TIR a intrat intr-un canal de desecare, in apropiere de localitatea Insurăței. Soferul de 37 de ani, din Calarasi a scapat autotrenul de sub control, cel mai probabil din cauza vitezei. El a iesit de pe carosabil, a mers cativa zeci de metri pe camp si s-a oprit intr-un canal de desecare plin cu apa. Barbatul a sunat la 112, pentru a cere ajutor, iar la fata locului au sosit un echipaj de politie si o ambulanta care l-a transportat la spital. Ca prin minune, soferul a scapat doar cu o coasta rupta.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>