Menu

Administrativ
REPARAŢII PENTRU JOACĂ

Protecție și siguranță pentru copiii care se joacă în spațiile special amenajate pentru ei! Este ceea ce își doresc autoritățile, din Rm. Sărat, care au demarat lucrări de reparație și recondiționare a mobilierului din aceste zone. Leagănele, toboganele sau balansoarele sunt reparate de o firma specializată din București, contractată de Administrația Domeniului Public.

In perioada vacantelor, la Rm. Sarat, toboganele si leagănele, sunt luate cu asalt de zeci copiii, care petrec ore intregi in spatiile amenajate special pentru ei. Cum sezonul cald se apropie, iar cei mici trebuie sa se joace in conditii de maxima protectie si siguranta, conducerea Administratie Domeniului Public a decis sa inceapa lucrarile de reparatie a mobilierului deteriorat. Lucrarile de reparatie si reconditionare a elementelor din spatiile de joaca sunt realizate de o firma specializata din Bucuresti. Leaganele, toboganele si balansoarele deteriorate din mai multe parcuri au fost deja reparate si reconditionate, pentru ca micuţii sa se poata juca, fara a se accidenta.

La Rm. Sarat sunt amenajate 9 locuri de joaca pentru copii, iar lucrarile vor continua si in zilele urmatoare, astfel incat tot mobilierul deteriorat sa fie reparat în timp util. Reprezentantii Administratiei Domeniului Public fac apel la cetateni sa mentina ingrijite aceste spatii, fara a le distruge.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>