Menu

Social
GRABĂ JUSTIFICATĂ

Caz mai puțin obișnuit la Constanța. Un șofer prins de radar în oraș cu 73 de km/h a fost tras pe dreapta de către polițiștii de la rutieră, din cauza vitezei dar și pentru că vorbea la telefon în timp ce era la volan. Bărbatul le-a explicat că se grăbește pe Bulevardul Mamaia unde i s-a spus că tatăl său a murit în stradă. Ofițerii au verificat informația pe loc și au aflat că e reală.

Potrivit martorilor victima a coborât din mașină, i s-a făcut rău și a căzut. La fața locului a fost solicitată intervenția cadrelor medicale de la SMURD dar, din păcate, cu toate eforturile depuse de cadrele medicale nu s-a mai putut face nimic pentru bărbatul care a fost declarat decedat.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei. Fiul celui decedat nu a fost sanctionat in niciun fel de catre politisti.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>