Menu

Social
O PUBELĂ CÂT UN FRIGIDER

Primăria orașului Urlați, din Prahova înscrie puternic la capitolul opulență și nu face rabat de la calitate, chiar și dacă suma depășește orice imaginație. Așa se face acum locuitorii folosesc coșuri de gunoi care costă cât un frigider. 1100 de lei a plătit edilul pentru o singură pubelă stradală, iar în total în urbe se află 80. În timp ce unii constestă alegerea făcută, ca arate a meritat toți banii, viceprimarul supune coșul de gunoi la diferite teste, pentru a vedea dacă produsul corespunde specificațiilor tehnice.

Insa nu s-a intamplat acest lucru. Asa ca viceprimarul este multumit de experiment. Si de banii platiti pe un singur exemplar. 1160 de lei, cu tot cu TVA. Tocmai de aceea, cu experimentul de succes si cu taria ca pubelele stradale sunt cele mai rezistente, viceprimarul mai este de parere ca de valoarea de 80.000 de lei, la care se ridica investitia in oras,  nu se faceau prea multe investitii. Chiar daca un consilier local, spre exemplu, este de alta parere. Liviu Drăgan a facut o analiza completa si a descoperit ca se poate si mai ieftin.

Orasul Urlati detine un buget de destul de mare, aproximativ 27 de milioane de lei. Chiar si asa consilierul care a si facut publica situatia pe o retea de socializare, nu vede oportuna achizitia. Cele 80 de exemplare exclusiviste, ce au fost achizitionate in urma unei licitatii de pe SEAP, li se par scumpe si locuitorilor. Cu toate acestea, viceprimarul, singurul reprezentant al primariei care a vrut sa stea de vorba cu presa sustine ca este o alegere buna. Si tot el intareste ideea ca exista exemplare de acest fel care ajung sa coste si peste 2000 de lei. Asa ca, dupa parerea lui,  afacerea si-a meritat toti banii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>