Menu

Social
NOROC DIVIN

Un bebeluș a fost la un pas să fie accidentat grav în urma unui accident rutier produs zilele trecute într-o intersecție din municipiul Buzău. O mașină s-a oprit la cațiva centimetri de cărcuiorul în care se afla bebelușul. Momentul este surprins de o cameră de supraveghere!

O tamponare a fost surprinsă zilele trecute de camerele de supraveghere instalate în intersecţia străzilor Spiru Haret și Ciucurete din municipiul Buzău. De vină pentru accident este şoferul unui autoturism care nu a acordat prioritate la intrarea în intersecţie.

Şoferul unui alt autoturism, care circula regulamentar și care intenționa să vireze la stânga, nu a mai avut cum să evite impactul. Şoferul maşinii lovite a fost la un pas să intre în două persoane, care împingeau un cărucior în care se afla un bebeluș, şi care încercau să traverseze strada pe la coltul intersecţiei. Doar norocul a făcut ca pietonii să scape nevatamaţi.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>