Menu

Sport
VICTORIE SUB PIETRICICA

vlcsnap-2015-02-09-13h36m30s75   Victorie lejeră pentru Handbal Municipal Buzău în partida disputată sâmbătă în Sala sporturilor din Piatra Neamț. Elevele antrenate de Romeo Ilie s-au impus la cinci goluri diferenţă, scor 25 – 30, în fața grupării Handbal Club Piatra Neamț. În urma acestei victorii, gruparea buzoiană și-a consolidat poziția a treia și este ca și calificată în barajul de promovare.

Handbal Municipal Buzău a câștigat lejer, în deplasare, împotriva formației Handbal Club Piatra Neamț, într-un meci contând pentru etapa a 15-a a Diviziei A la handbal feminin. Handbalistele din Buzău s-au impus la cinci goluri diferenţă, scor 25 – 30.
Partida a fost controlată de buzoience de la primul până la ultimul minut de joc, la pauză, tabela sălii sporturilor din Piatra Neamț arătând o diferență de patru goluri pentru oaspete. Partida a continuat și în partea secundă în nota de dominare a elevelor lui Romeo Ilie, principalele marcatoare fiind Cristina Clisu, Roxana Tabarcea și Florina Biro, cu câte șase goluri înscrise.
În urma acestei victorii, Handbal Municipal și-a consolidat poziția a treia în clasamentul Diviziei A la handbal feminin, cu 31 de puncte, cu șapte în fața următoarei clasate, Handbal Club Piatra Neamț.

Etapa viitoare, cea cu numărul 16, este programată duminică, 15 februarie. Formația buzoiană va juca pe teren propriu împotriva grupării CSU Știința București, ocupanta locului 2. În cazul unei victorii, Handbal Municipal Buzău s-ar apropia la doar două puncte de trupa bucureșteană.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>