Menu

Sport
MECIURI ÎN DEPLASARE

Meci aparent ușor în deplasare pentru CSM Rm. Sărat în compania ultimei clasate,Victoria Traian. Râmnicenii, aflați pe poziția a noua în clasament își doresc să facă un meci bun în deplasare și să obțină victoria mult așteptată din returul campionatului.

In etapa cu numarul XVIII, a Ligii a III-a, CSM Rm. Sarat  va juca, in deplasare, tot in judetul Braila, in compania formatiei Victoria Traian. Ramnicenii ocupa locul 9 in clasament si vin dupa infrangerea cu 4-0, in fata celor de la Sportul Chiscani. Oaspetii, aflati pe ultima pozitie in clasament, vin tot dupa o infrangere cu 0-1, in fata celor de la FC Voluntari II. CSM Rm. Sarat isi doreste sa fac un meci bun si sa obtina victoria, in meciul programat maine de la ora 15.00. Aceasta este ultima partida pe care ramnicenii o vor juca de la aceasta ora, meciurile viitoare fiind programate de la ora 17.00. Cealaltă reprezentantă a județului Buzău în Liga a III-a, Metalul, va avea o misiune foarte grea în această etapă.

Elevii lui Vali Stan vor evolua pe terenul formației Unirea Slobozia, ocupanta locului 4 în Serie. Partida va avea loc sambata, de la ora 15.00.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>