Menu

Social
DOREL DE LA URBIS

Pericol de explozie azi-dimineață la marginea oraşului Buzău din cauza neatenţiei unor muncitori care au spart o  conductă de gaz. În acel moment, lucrătorii de la societatea  Urbis Serv săpau cu un excavator un canal subteran pentru cabluri. Oamenii din zonă au simțit un miros puternic de gaz și, alarmați, au sunat imediat la 112.

A fost panică în acestă dimineață pentru o echipă de  muncitori de la societatea Urbis Serv Buzău care făcea  săpături într-o intersecţie de la ieşirea din oraş, spre Ploieşti. Cupa excavatorului a atins o ţeavă de gaze iar conducta s-a spart. Incidentul a fost anunţat la 112, iar echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență şi Distrigaz au intervenit imediat în zonă. Prima măsură a fost închiderea furnizării gazelor pe segmentul fisurat.

Întreruperea alimentării cu gaze a afectat zeci de societăți comerciale din Bariera Ploieşti, inclusiv stațiile PECO din zonă. Responsabilitatea pentru întreaga situație și pentru pierderile provocate aparține Urbis Serv, societate a Primăriei Buzău. Muncitorii firmei lucrau la amenajarea unui canal subteran pentru cabluri, investiție inclusă în planul de reamenajare urbanistică a zonei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>